Careers

Our main activities include designing, supplying and installing a range of liquid and gaseous fuel process combustion systems for oil refining, chemical and natural gas processing industries across the globe. Whatever the project and wherever it takes place, our professional team of engineers always ensures that the solution our costumers receive is cost-effective, environmentally friendly, and uniquely tailored to your company’s specific requirements.

We’re always looking for talented professionals. Currently we have the following career opportunities. 

Open positions​
 • Marketing & Sales Manager

  40 hours per week
  Wateringen

  Duiker: Innovative partner for long-term solutions

  Wij zijn Duiker Combustion Engineers b.v., een internationaal ingenieursbureau, gespecialiseerd in verbrandings- & procestechnieken voor toepassing in de (petro-)chemische industrie, gevestigd in Wateringen. Dankzij jarenlange ervaring en de hoog gekwalificeerde engineers hebben wij wereldwijd een gerenommeerde naam opgebouwd door verbrandings- & procesinstallaties met een uitstekende performance te ontwikkelen, ontwerpen, te installeren, verbeteren en te onderhouden. 

  En we staan niet stil. Onze ambitie is om met elkaar inventieve oplossingen te realiseren die een zinvolle bijdrage leveren aan mens & milieu. Doe jij mee?

  Ben je nieuwsgierig en gericht op resultaat, samenwerking en vooruitgang? Krijg jij energie van meewerken aan inventieve en duurzame oplossingen? Dan komen wij graag met jou in contact!

  Jouw functie als Marketing & Sales Manager

  De Marketing & Sales Manager die wij zoeken is in staat om het gehele marketingproces binnen Duiker te ontwikkelen en te realiseren. We zijn eerlijk; marketing staat bij ons nog in de kinderschoenen. Al tientallen jaren zijn wij succesvol vanwege de kwaliteit van onze producten en de gerenommeerde naam in de branche. Echter, om onze continuïteit te waarborgen zijn we volop in ontwikkeling. We verbeteren onze huidige producten en richten ons op de toekomst met de ontwikkeling van nieuwe producten, services en dat binnen bestaande en nieuwe markten.

  In het realiseren van deze ambities ga jij een belangrijke rol spelen. Jij zorgt voor inzicht in (nieuwe) klantbehoeften en monitort markt-, concurrentie- en relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Je bepaalt de grootte van het marktpotentieel en samen met het MT stel je vast welke proposities wij aanbieden. Op basis hiervan stel je het marketingbeleid op. Uiteraard zorg je voor de uitvoer en bewaking van dit beleid.

  Daarnaast ben je als Marketing & Sales Manager ook verantwoordelijk voor het verkoopbeleid en het behalen van de verkoop- en innovatiedoelen.

  Jouw team bestaat uit 16 medewerkers en 4 managers van de afdelingen Sales, Proposals, Spare Parts en Asset Services. De 4 managers van deze afdelingen stuur je direct aan. Je weet jouw team met elkaar te verbinden en te versterken. Je bent een coachende manager; door medewerkers te laten excelleren behaal jij jouw en Duiker’s resultaat. Door deze coachende en motiverende manier van leidinggeven en jouw commerciële gedrevenheid weet jij de verkoopafdelingen een commerciële impuls te geven. Kortom; een afwisselende en uitdagende baan waarin jouw talent voor marketing, jouw commerciële gedrevenheid en leiderschapskwaliteiten breed worden ingezet!

  Wat ga je o.a. doen?

  • Coachen van de managers en medewerkers van de vier commerciële afdelingen op dusdanige wijze dat de doelen voor de korte en lange termijn worden behaald en medewerkers zich ondersteund voelen en gemotiveerd zijn.
  • Research uitvoeren en analyseren van markten, klanten, investeringsgedrag, concurrentie, internationale wetgeving en de prestaties van Duiker en tevens het signaleren van ontwikkelingen op deze gebieden.
  • Identificeren van klantbehoeften waardoor meer inzicht ontstaat over nieuw te ontwikkelen producten en diensten.
  • Verantwoordelijkheid dragen voor de ontwikkeling, uitvoer en bewaking van het verkoop- en marketingbeleid.
  • Adviseren aan MT en Business Development Director over o.a. beleid en budget op het gebied van marketing en verkoop, proposities, innovatie-richting, trends, doelgroepen, klanttevredenheid en product- en merkwaarden.
  • Het bevorderen van klantrelaties en (intern en extern) communiceren en promoten van de proposities.

  Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een relevante HBO/WO-opleiding, bv in de richting van verkoop, marketing of economie.
  • Je hebt ruime ervaring in een leidinggevende functie van een marketing en verkoop gerichte afdeling in een B2B omgeving.
  • Je hebt affiniteit met techniek. Internationale ervaring is een pre.
  • Je bent een coachende manager die medewerkers weet te motiveren en enthousiasmeren.
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Zowel mondeling als schriftelijk weet je je (interne en externe) doelgroepen aan je te binden en te overtuigen (in Nederlands en Engels).
  • Je weet de marketing binnen Duiker vorm te geven en te professionaliseren en zoekt hierin de verbinding en samenwerking met je team.
  • Je hebt ruime verkoopervaring en bent commercieel gedreven; je haalt voldoening uit het behalen van resultaat.
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en gericht op vernieuwing.
  • Je bent leergierig en analytisch sterk.

  Wat bieden wij?

  • Een salarisindicatie tussen circa € 5.500,- en € 7.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een bedrijfseigen CAO, 38 vakantie- en verlofdagen per kalenderjaar, pensioenregeling bij PME en een winstafhankelijke loyaliteitsbonus.
  • Een uitdagende fulltime managementfunctie waarin je jouw talent voor marketing en verkoop breed kan inzetten binnen een ambitieuze organisatie met een goede werksfeer en passende opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen (zowel intern, extern en online via GoodHabitz).
  • Een jaarcontract gevolgd door een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.
  • Doorgroeien naar een MT-positie behoort tot de mogelijkheden.

  Interesse?

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de functie en onze organisatie je aan?
  Kijk verder op onze website www.duiker.com voor meer informatie over Duiker Combustion Engineers. We ontvangen graag je CV en een videoboodschap waarin je je sollicitatie motiveert. Je kunt je sollicitatie ook mailen naar jobs@duiker.com. De videoboodschap kan je versturen via WeTranfer.
  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
  Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Judith Machielse van onze afdeling HR: 0174-282700.

  Apply Online

  A valid phone number is required.
  A valid email address is required.

  I give Duiker Combustion Engineers and Duiker Services permission to process my personal data

 • Open Applications

  For all typs of positions. Internship and thesis project are also a possibility.

  Fill in the form below and send us your resume. If you’re interested in doing a internship or thesis project you can do the same, stating the desired time period in the cover letter.

  Back to overview

  Apply Online

  A valid phone number is required.
  A valid email address is required.

  I give Duiker Combustion Engineers and Duiker Services permission to process my personal data