Vacancy

Export Secretary

Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here

Summary

Summary

Duiker: Innovative partner for long-term solutions

Wij zijn Duiker Clean Technologies, een internationaal opererend ingenieursbureau, gevestigd in Wateringen. Onze basis ligt in de zwavelterugwinning door verbranding- & procestechnologie. Door onze expertise hebben we wereldwijd een gerenommeerde naam opgebouwd. Hier zijn we trots op maar onze ambitie gaat verder.

Onze ambitie is om schone, betaalbare en duurzame energie beschikbaar te maken voor iedereen op deze planeet. Om dit te realiseren, ontwikkelen we manieren om de uitstoot van schadelijke gassen verder te verminderen en duurzame energiedragers om te zetten in andere, zoals waterstof. Om dit wereldwijd en op industriële schaal te realiseren, maken we gebruik van de modernste technologieën en werken we samen met toonaangevende partners in het vakgebied.

Werken bij Duiker betekent werken in een informele en ambitieuze organisatie met betrokken collega’s; betrokken bij de organisatie en betrokken bij elkaar. Samen werken we aan innovatieve oplossingen om onze ambities te realiseren. Word jij onze nieuwe collega?

Ben je nieuwsgierig en gericht op innovatie, samenwerking en resultaat? Krijg jij energie van het meewerken aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame oplossingen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw functie als Export Secretary

Het gedreven team van Finance & Export Secretary is verantwoordelijk voor de financiële administratie, de export en secretariële ondersteuning van onze organisatie.

Als Export Secretary organiseer jij alle export van Duiker en bent daarom helemaal op de hoogte van alle lopende en toekomstige zendingen. Je maakt de benodigde documentatie in orde en stemt de zendingen af met de transport-organisaties. Daarnaast verzorg je de facturatie en produceer je labels voor de te verzenden onderdelen. Je doet dit in afstemming met de Project Managers en de collega’s van het Spares-team. Je neemt proactief actie bij afwijkingen in geplande verzendingen. Door jouw gestructureerde werkwijze, flexibiliteit en service- gerichte houding ligt de export van Duiker bij jou in goede handen.

Daarnaast vind je het leuk om, met je team, jouw export-werkzaamheden af te wisselen met de secretariële ondersteuning voor de gehele organisatie zoals o.a. de telefonie, afhandeling van de post, ontvangst van gasten, regelen van lunches en events en allerhande administratieve werkzaamheden.

Samen met jouw team van Finance & Export Secretary draag je, door jullie flexibele en deskundige ondersteuning, bij aan het succes van de organisatie.

Wat ga je (o.a.) doen?

 • Export documenten verzorgen voor alle internationale zendingen.
 • Bijhouden in onze systemen welke goederen verstuurd moeten worden rekening houdend met de uiterste leverdatum.
 • Het verzorgen van de logistieke processen, oftewel het aansturen van onze transport-organisaties.

Jouw team

Het team Finance & Export Secretary bestaat straks uit 3 medewerkers; twee Finance & Project Secretary ’s en één te werven Export Secretary! Word jij wellicht onze nieuwe collega?

Finance & Export Secretary is onderdeel van de afdeling Finance & ICT en wordt aangestuurd door de Finance Manager. Bij Duiker Clean Technology werken 50 medewerkers.

 Wat vragen we van jou?

 • Je hebt (bij voorkeur) ruime kennis van en ervaring in export-werkzaamheden. Je weet daardoor de processen goed te doorzien en deze projectmatig aan te pakken.
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau op administratief gebied
 • Je beschikt over goede Excel kennis en weet daarnaast nieuwe computer systemen (ERP) snel eigen te maken.
 • Je staat bekend om jouw zorgvuldigheid en gestructureerde manier van werken.
 • Je bent pro-actief, flexibel en vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken.
 • Je bent zelfstandig maar werkt ook graag samen met jouw team, Project Managers en andere collega’s om tot het beste resultaat te komen.
 • Daarnaast beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • De schaal van de functie ligt bij aanvang tussen de € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 40 uur) en is afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een dienstverband van 24 uur p/wk (waarbij de voorkeur ligt bij de verdeling di/wo/do 8 uur of ma/di/wo/do 6 uur).
 • Een bedrijfseigen CAO waarin onder andere 38 vakantie- en verlofdagen per kalenderjaar (bij een fulltime dienstverband), pensioenregeling bij PME en een winstafhankelijke loyaliteitsuitkering zijn opgenomen.
 • Een interessante functie binnen een ambitieuze organisatie met een goede en informele werksfeer en de mogelijkheid om o.a. via passende opleidingen jezelf verder te ontwikkelen.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor de werk-privé balans.
 • Een jaarcontract gevolgd door een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de functie en de organisatie je aan?

Kijk verder op onze website www.duiker.com voor meer informatie over onze organisatie of om direct te solliciteren. Je kunt je CV en motivatie ook mailen naar jobs@duiker.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Peter Nuijs (Finance Manager) of Judith Machielse van onze afdeling HR: 0174-282700.

Join Us

Unsolicited application

Want to become a part of Duiker? Choosing Duiker means working with a technically capable and highly skilled team with a customer oriented focus. Knowledgeable people who take pride in fulfilling their promises.

Questions about the Job? Contact us

Contact us to get more information about our careers

jobs@duiker.com