Vacancy

Document controller

Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here

Summary

Summary

Duiker: Innovative partner for long-term solutions

Wij zijn Duiker Clean Technologies, een internationaal opererend ingenieursbureau, gevestigd in Wateringen. Onze basis ligt in de zwavelterugwinning door verbranding- & procestechnologie. Door onze expertise hebben we wereldwijd een gerenommeerde naam opgebouwd. Hier zijn we trots op maar onze ambitie gaat verder.

Onze ambitie is om schone, betaalbare en duurzame energie beschikbaar te maken voor iedereen op deze planeet. Om dit te realiseren, ontwikkelen we manieren om de uitstoot van schadelijke gassen verder te verminderen en duurzame energiedragers om te zetten in andere, zoals waterstof. Om dit wereldwijd en op industriële schaal te realiseren, maken we gebruik van de modernste technologieën en werken we samen met toonaangevende partners in het vakgebied. 

Werken bij Duiker betekent werken in een informele en ambitieuze organisatie met betrokken collega’s; betrokken bij de organisatie en betrokken bij elkaar. Samen werken we aan innovatieve oplossingen om onze ambities te realiseren. Word jij onze nieuwe collega?

Ben je nieuwsgierig en gericht op innovatie, samenwerking en resultaat? Krijg jij energie van het meewerken aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame proces-oplossingen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw functie als Document Controller / Project Secretary

Het team Finance & Project Documentation is verantwoordelijk voor de financiële administratie, document control en secretariële ondersteuning binnen onze organisatie.

Als Project Secretary houd jij je voornamelijk bezig met document control. Door jouw expertise en zorgvuldigheid ben jij onmisbaar voor een succesvol verloop en afronding van onze projecten. Onze Project Managers kunnen vertrouwen op jouw vak- en systeemkennis en jouw overzicht in grote documentstromen van meerdere projecten die tegelijk draaien. Je werkt graag samen met de Project Managers en je team om met elkaar mooie resultaten te behalen.    

Je vindt het leuk om, met je team, jouw document control werkzaamheden af te wisselen met de secretariële ondersteuning voor de gehele organisatie zoals o.a. de telefonie, ontvangst van gasten, regelen van lunches, overige administratie en export.

Samen met het betrokken team van Finance & Project Documentation draag je, door jullie flexibele en deskundige ondersteuning, bij aan het succes van de organisatie.

Wat ga je doen?

 • Vanaf de start van ieder project ben je actief betrokken om op jouw vakgebied, samen met de Project Manager, onze projecten succesvol af te ronden. Bij Duiker lopen altijd meerdere projecten tegelijk waardoor het belangrijk is dat je overzicht hebt en goed weet te schakelen tussen deze projecten.
 • Je stelt per project documentenlijsten op waarin alle documenten die door Duiker ontvangen dienen te worden en die Duiker produceert worden beschreven.
 • Je hebt een proactieve rol in het verzamelen, controleren, verzenden, ontvangen en verwerken van documenten van zowel interne als externe partijen (via o.a. transmittals of FTP portals).
 • Je beoordeelt en verwerkt klantspecificaties.
 • Per project stel je de einddocumentatie, zoals fabricageboeken en handleidingen, samen.
 • Je bent een belangrijke schakel naar de Finance afdeling en zorgt voor het inzichtelijk maken van de voortgang van de projecten in het ERP systeem.
 • Je bespreekt eventuele afwijkingen in de voortgang van een project met de Project Manager en past het ERP systeem aan.
 • Je bent aanspreekpunt voor document gerelateerde zaken.
 • Je biedt de organisatie administratieve en secretariële ondersteuning.

Jouw team

Het team Finance & Project Documentation bestaat uit 3 medewerkers; twee Finance & Project Secretary ’s en één Project Secretary. Jij wordt onze tweede Project Secretary. Finance & Project Documentation is onderdeel van de afdeling Finance & ICT en wordt aangestuurd door de Finance Manager. Bij Duiker Clean Technologies werken 50 medewerkers.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt ruime kennis van en ervaring in document control. Je weet daardoor document control processen goed te doorzien en deze projectmatig aan te pakken.
 • Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau op administratief gebied
 • Je weet nieuwe computer (ERP) systemen snel eigen te maken. Kennis van Profile is pre.
 • Je staat bekend om jouw zorgvuldigheid en gestructureerde manier van werken.
 • Je bent pro-actief, flexibel en vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken.
 • Je bent zelfstandig maar werkt ook graag samen met jouw team, Project Managers en andere collega’s om tot het beste resultaat te komen.
 • Daarnaast beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • De schaal van de functie ligt tussen de € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand en is afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een bedrijfseigen CAO waarin onder andere 38 vakantie- en verlofdagen per kalenderjaar (bij een fulltime dienstverband), pensioenregeling bij PME en een winstafhankelijke loyaliteitsuitkering zijn opgenomen.
 • Een interessante functie binnen een ambitieuze organisatie met een goede en informele werksfeer en de mogelijkheid om o.a. via passende opleidingen jezelf verder te ontwikkelen.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor de werk-privé balans met mogelijkheid tot hybride werken.
 • Een jaarcontract gevolgd door een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. 

Interesse?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de functie en de organisatie je aan?

Kijk verder op onze website www.duiker.com voor meer informatie over onze organisatie of om direct te solliciteren. Je kunt je CV en motivatie ook mailen naar jobs@duiker.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Judith Machielse van onze afdeling HR: 0174-282700.

Join Us

Unsolicited application

Want to become a part of Duiker? Choosing Duiker means working with a technically capable and highly skilled team with a customer oriented focus. Knowledgeable people who take pride in fulfilling their promises.

Questions about the Job? Contact us

Contact us to get more information about our careers

jobs@duiker.com